English  Svenska 
| Free shipping - 100% Satisfaction guranteed |
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
   Total

   Vi på Fillin Matcha är övertygade om att matcha är framtidens koffeindryck. Det är bättre för vår hälsa, odlarna inom industrin och miljön än vad andra koffeinalternativ idag erbjuder. Vår vision är därför att försöka förändra gamla och ibland omedvetna beteenden genom att erbjuda människor ett bättre alternativ. Ett alternativ som kan ha oanade effekter på både kropp och sinne. 

   Delar av min uppväxt spenderade jag i Japan. Det var där jag skulle introduceras för matcha och hela kulturen runt matcha. Tio år senare åkte jag till Los Angeles för att studera på UCLA under ett år. Väl i Kalifornien upptäckte jag att matcha gick att hitta överallt. Med allt från matcha-barer till matcha-bagerier stod det klart att hela Kalifornien är besatt av matcha.

   När jag sedan återvände till Sverige insåg jag att det var väldigt svårt att få tag i matcha av hög kvalité till rimliga priser. Det var då jag kontaktade en gammal vän som jobbar inom matcha-industrin i Japan och frågade om han kunde hjälpa mig att få tag i den bästa matchan som Japan kunde erbjuda. Det kunde han. Det var också då portarna för Fillin Matcha öppnades.


   Peter Kindeberg

   Grundare av Fillin Matcha